در پینتراِس میتوانید "ایده"سرچ کنید و عکس های آنرا مشاهده کنید؛عکس های مشابه آنرا بیابید؛روی جزییات یک عکس زوم کنید و عکس های مشابه آنرا بیابید؛برای عکس خودتان عنوان بگذارید تا قابل سرچ شود.وسعت و تنوع عکس ها در هر زمینه ای بالاست(روزنامه نگاری،پوستر،فرهنگی،آموزش).

این نرم افزار فیلتر است؛در هرشبکه اجتماعی فعالیتی دارید مثلا در توییتر توییت میکنید؛در پینتراس هم ایده موردعلاقه تان را پین میکنید یعنی می چسبانید.گزینه فالو کردن هم دارد که می توانید با فالو کردن افراد یا برندها از ایده ها و افکار جدید آگاه شوید.گزینه privet یا poblice بودن برای پینتراس هم فعال است که اغلب برندها عمومی هستند و برای فالو شدن نیازی به اجازه گرفتن نیست. + بالای صفحه اپلیکیشن پینتراس برای افزودن ایده جدید یا پین کردن یک ایده در یک برد یا ایجاد برد جدید است.عکس ها را میتوانید از وبها pin کنید یا عکس هایی که از قبل ذخیره دارید.

نکته: براساس مواردی که پین میکنید و پین هایی که سرچ میکنید "فید"شما شخصی سازی می شود.پیشنهادهای دومی که پینتراس به شما میدهد جزو فالورهای شما نیستند.

گزینه دوم بعد سرچ آخرین اپلیکیشن هایتان را نشان میدهد و نظراتی که در جعبه ورودیتان دریافت کرده اید.

شما می توانید با lable سرچ کنید مثلا sport که خودش فوتبال ، والیبال و... را پیشنهاد میدهد.

در پینتراس "تِرای"کردن را مشاهده میکنیم که اشخاص تجربه خود را با دیگران به اشتراک میگذارند.می توانید تجربه ها را به سایر شبکه ها هم share کنید یا فقط در دایرکت برای دوستانتان بفرستید.

سه نقطه پایین صفحه آپشن هایی است که شما میتوانید استفاده کنید مثل دانلود عکس که در اینستاگرام ممکن نیست.

می توانید یک پن را برای بردهای خودتانshareکنید.


Google kibord: زبان پیش فرضی ارد که غلط های املایی شما را تصحیح میکند یا کلمه مد نظرتان را پیشنهاد میدهد.کلمات پیشنهادی از دست کلمه هایی هستند که بیش از سایر کلمه ها شما استفاده کرده اید(درست مثل عنوانی که بیشترین سرچ را داشته و به شما پیشنهاد میدهد).همزمان با تایپ می توانید سرچ هم بکنید؛ با استفاده از لوگوی گوگل در سمت چپ کیبورد.حتی قابلیت تایپ از یک زبان به زبان دیگر هم وجود دارد مثلا فارسی تایپ کنید و به عربی ترجمه کند؛از طریق همان لوگوی سمت چپ کیبورد و گزینه translate.

handwriteهم امکان تغییر دست خط را فراهم میکند.


Google alo: گوگل اَلو مسنجری که امکان تماس تصویری و صوتی دارد؛ تنها تفاوتش در صفحه هوشمندی است که می توانید از آن آب و هوا را بپرسید یا بگویید هرروز فلان ساعت فلان کار را برایم انجام بده و حتی به من یادآوری کن. بیشتر ویژگی های funدارد.


Google art: به اکثر موزه ها و هنرمنذان با کیفیت خیلی خوب دسترسی دارید.بایگانی هم دارد.


Google book: سرویس کتاب یا بایگانی از کتابها که سیستمی ارائه داده که اگر بخواهید بدانید کلمه x از چه زمانی وارد ادبیات شده، اطلاعات کاملی درباره آن به شما میدهد.البته زبان فارسی را پشتیبانی نمیکند و نیاز به فیلتر شکن دارد.


سید محمداسماعیل موتورچی


اینفوگرافی: تصاویری که میتوانیم در آن متن و توضیحات بگذاریم.شکل هایی که حاوی اطلاعات هستند؛ درواقع عکس و txt.

علیرضا حیدری